GELUK IS EEN WERKWOORD

GELUK IS EEN WERKWOORD

GELUK IS EEN WERKWOORD

Waarom gelukkig zijn ?
Gelukkige mensen zijn socialer, energieker vriendelijker, flexibeler, vindingrijker en productiever op hun werk. Ze kunnen beter leiding geven en onderhandelen en verdienen meer geld.  Ze gaan flexibeler om met tegenslag, hebben een sterker immuunsysteem en zijn lichamelijk gezonder. Gelukkige mensen leven langer. Ja wie wil dat nou niet.

Waar begin je dan?
Hier even wat achtergrond en tips om je op weg te helpen.
Ons geluk word voor een bepaald door 3 verschillende factoren 50% wordt bepaald door onze genen, daar hebben we dus geen invloed op,  10% van ons geluk wordt bepaald door onze levensomstandigheden, 40% zit in ons eigen gedrag. In deze laatste categorie kun je dus ook een groot verschil maken, dus wil je je geluk vergroten focus je dan op je activiteiten en niet op je omstandigheden. Als je dit weet dan besef je dat geluk een werkwoord is. Het goede nieuws is dat werken aan geluk ook al bijdraagt aan het geluksgevoel.
Geluk is net als succes een momentopname, als je gelukkig wilt zijn, worden of blijven dan moet je aan de slag iedere dag opnieuw er zijn geen quick fixes.
Gelukkig zijn er wel quick wins die je kunnen helpen in de goede richting.

About the Author