WorkForce Holland

WorkForce Holland.
70 procent van de banen wordt “via via” ingevuld. Als je tegenwoordig ander werk zoekt- of van werk moet veranderen, is het belangrijk om te beschikken over een actief en betrokken netwerk. Voor veel mensen is het lastig om een constructief netwerk op te bouwen gericht op arbeid.

WorkForce Holland is een netwerk met werkende professionals die bereid zijn mensen te helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Om toegang te krijgen tot het netwerk verkoopt WorkForce Holland Netwerktegoedkaarten. Op de Netwerktegoedkaart staat netwerktegoed. WorkForce Holland beloont de werkende professional voor de tijd en energie die hij/zij investeert in het netwerkgesprek. Dat doen wij door na ieder netwerkgesprek €50 beschikbaar te stellen. De werkende professional kan de €50 schenken aan goed doel. Ook kan er voor gekozen worden het bedrag privé te ontvangen. Het is zelfs mogelijk om een goed doel aan te melden waarvoor collectief genetwerkt kan worden. 95% van de werkende mensen netwerkt voor een goed doel via WorkForce Holland .

Meer weten
Interesse om je aan te melden als werkende professional en een goed doel steunen, of geinteresseerd in het kopen van een netwerkkaart, neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens op www.workforceholland.nl